Káld-Hidegkúti Vadászház és Konferenciaterem

Vadászház

Nyugat-Dunántúl, Vas megye
9673 Káld-Hidegkút, hrsz 0511

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

 • WiFi
 • Ingyenes parkoló

Szobák száma: 7 | Férőhelyek száma: 17

6 500 huf

fő/éj -től

A Farkas-erdő szívében elhelyezkedő Káld-Hidegkúti Vadászházi komplexumba, az új vadászház és egy konferenciaépület tartozik.

Érkezés napja: Válasszon - Távozás napja: Válasszon

Információ

Legegyszerűbben a 84. sz. főút 56-os km-étől délnyugati irányba haladó - mintegy 6 km hosszúságú aszfaltozott erdészeti úton közelíthető meg. A vadászház 2000-ben készült el, hat zuhanyzós és/vagy fürdőkádas kétágyas szobával, valamint egy ugyancsak kétszemélyes lakosztállyal, magas színvonalú étkeztetést nyújtó konyhával várja a kedves vendégeket. Étkezője, kártyaszobája és galériája segíti a vendégek ismerkedését, közös időtöltését. Központi fűtéssel ellátott, helyben szauna szolgáltatás vehető igénybe. A vadászház műholdas adások vételére is alkalmas tv-vel és telefonnal ellátott, zárt parkoló tartozik hozzá. Teraszáról a piramistölgyekkel szegélyezett út mentén hosszan elnyúló tisztás látványában gyönyörködhet az itt megszálló.
A konferenciaépületben egy 80 személy befogadására alkalmas nagyterem, illetve egy kisebb tanácskozóhelyiség található. Ezeket főleg oktatási, továbbképzési célokra ajánljuk magánszemélyeknek, cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek, csoportoknak (étkeztetési lehetőséggel).
A több mint ötezer hektáros Farkas-erdő közepén épült létesítménytől több irányban tehet kellemes sétákat az itt pihenő kedves vendég. Sárvártól 16 km a távolság, itt a vár és a múzeum megtekintését, a termálfürdő igénybevételét ajánlhatjuk. Hasonló a ház távolsága a mesteri, illetve borgátai termálfürdőtől is. A Ság-hegy, mint a bazaltbányászattal feltárt, kihűlt vulkán tarthat érdeklődésre számot.

 

További szolgáltatások

 • Túrázás
 • Szauna

Házirend

Általános

 1. Az étkezőből poharat, tányért, evőeszközt, ételt, italt a szobába felvinni tilos!
 2. Vendégeink a vadászházi szolgáltatások igénybevétele esetén, a vadászház közös helyiségeiben, csak a vadászházban felszolgált ételt és italt fogyaszthatják.
 1. A vadászház szobáiban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos.
 2. A vadászház összes szobája, valamint az étkező nem dohányzó! Kérem, a dohányosok csak az arra kijelölt helyeken gyújtsanak rá!
 3. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a szobákban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért nem vállal felelősséget.
 4. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják.
 5. Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: plédet, töröközőt, stb.) a vadászházból kivinni tilos!
 6. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a gondnoknak haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.
 7. Gondatlanságból, vagy szándékosan okozott kárt a Szombathelyi Erdészeti Zrt. az okozóval, teljes mértékben megtérítteti.

Bejelentkezés

Vendégeink részére a szobákat, érkezési napon 16:00 órától tudjuk biztosítani.

Kijelentkezés

Távozási napon a szobát 10:00 óráig, kérjük elhagyni.

Beszélt nyelvek
 • magyar
 • angol
 • német
Lemondási feltételek

Minden egyéni vagy csoportos szobafoglalás kötbérmentesen írásban (e-mailben, faxon vagy levélben) lemondható, az érkezés előtt 4 nappal. A 3. napon vagy azon belüli lemondás esetén, illetve a vendég meg nem érkezése esetén a vadász-, vagy a vendégház a befizetett előleget kötbérként kezeli.

 

Csomagajánlatok

Szobák

Megtekintés Google Térképen
GPS: 47.161944, 16.981944

Telefon: +36-94/514-000
Mobil:
Fax: +36-94/329-973
E-mail: titkarsag@szherdeszet.hu
Web: http://www.szherdeszet.hu

Rendezvények

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Nyugat-Dunántúl, Vas megye, 9700 Szombathely, Saághy István utca 15.

Részletek