Natur Hotel Kövestető

Vendégház, apartman

Dél-Dunántúl, Baranya megye
7694 Hosszúhetény,

Mecsekerdő Zrt.

 • Internet
 • WiFi
 • Bababarát szállás
 • Saját étterem
 • Ingyenes parkoló

Szobák száma: 22 | Férőhelyek száma: 44

7 950 huf

fő/éj -től

Pécstől 16 km-re, Hosszúhetény és a Komlóhoz tartozó Zobákpuszta között fekszik Kövestető.Itt található a Mecsekerdő Zrt Kövestető Vendégháza, ahol helyi alapanyagokból készült hagyományos, és különleges vadételekkel várjuk kedves Vendégeinket!

Érkezés napja: Válasszon - Távozás napja: Válasszon

Információ

Pécstől 16 km-re, Hosszúhetény és a Komlóhoz tartozó Zobákpuszta között fekszik Kövestető.Itt található a Mecsekerdő Zrt Kövestető Vendégháza, ahol helyi alapanyagokból készült hagyományos, és különleges vadételekkel várjuk kedves Vendégeinket! 2 km-re található Pusztabánya, egyike a Kelet-Mecsek azon településeinek, ahol valamikor üveget fújtak a német bevándorló lakosok. A település mára teljesen eltűnt a föld színéről, a hajdani település, Vitraria helyét emlékkő jelzi az erdő szélén, ahol 18. századi üvegfújó kemencéket és üvegcsűrt tártak fel. A kemencék mintájára 1:1 méretarányú működőképes másolat készült. A nagy tisztáson, a kulcsos turistaháznál látható a pécsi faszobrász, Szatyor Győző Életfa című alkotása. Erdei sétával elérhető Kövestetőről Pusztabányán keresztül a természetjárók közt népszerű Hidasi-völgy, amely a Kelet-Mecseki Tájvédelmi Körzet fokozottan védett területe. Néhány kilométerre található Hosszúhetény üveges múzeumával és Kisújbánya üvegharangjával, klumpás múzeumával. A környéken található Püspökszentlászló, amelynek közelében nyílik az Európában is számon tartott növényritkaság, a bánáti bazsarózsa. Komló mellett, Sikondán gyógyvizes élményfürdő működik, Magyaregregyen a Máré-vár várja a kirándulókat.

További szolgáltatások

 • Sporteszközök (asztalitenisz, tenisz stb.)
 • Túrázás
 • Szauna
 • Helyi termékek
 • Helyi ételek
 • Vegetáriánus ételek
 • Ételérzékeny vendégek kiszolgálása

Házirend

Bejelentkezés

A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni.

Kijelentkezés

A szobákat a távozás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni.

Beszélt nyelvek
 • magyar
 • angol
 • német
Fizetési lehetőségek a helyszínen
 • Készpénz
 • OTP SZÉP kártya
 • K&H SZÉP kártya
 • MKB SZÉP kártya
 • Erzsébet utalvány
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
Lemondási feltételek

Amennyiben a Szolgáltató ajánlatában más feltételt nem határozott meg, a lemondási és módosítási feltételek a következők:
- a visszaigazolt érkezés napját megelőző 14 napon belüli elállás esetében az előzetesen, előlegként megfizetett szolgáltatási díjat a megrendelő elveszíti, azt a Szolgáltató nem téríti vissza.
- amennyiben a vendég a meghatározott időtartam lejárta előtt, vagyis a tartózkodási idő megszakításával véglegesen elhagyja a szobát, a Szolgáltató jogosult a Szerződésben kikötött szolgáltatás teljes ellenértékére.
Amennyiben a Szerződő fél gazdálkodó szervezet (ideértve a gazdasági társaságokat, társadalmi szervezeteket, egyházakat, önkormányzatokat, önkormányzati intézményeket, állami szervezeteket és azok intézményeit, stb.), az elállás esetén esedékes kötbért akkor is a Szerződő fél/Megrendelő
köteles a Szolgáltatónak megfizetni, ha a szállásdíjat egyébként a megrendelő nevében eljáró Vendég viseli közvetlenül.
 Ha a Szerződő fél a szállás szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel biztosította, és az érkezési napon nem érkezik meg (írásos lemondás nem érkezik), a Szolgáltató a Szerződésben meghatározott mértékű megfizetett előleg teljes összegét kötbérként érvényesíti. Ebben az esetben a szállást a Szerződő fél részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.
. Ha a Szerződő fél a szállás szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel, hitelkártya garanciával, vagy más, Szerződésben foglalt módon nem biztosította, és az érkezési napon nem érkezik meg (írásos lemondás nem érkezik) 18.00 óráig, a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége az érkezési napon helyi idő szerint 18:00 rát követően megszűnik.
 Fizetés módja, garancia
 A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel (Forintban), a Szolgáltató által elfogadottként megjelölt bankkártyával, illetve előzetes átutalással.
 Átutalás esetén – amennyiben a Szolgáltatóval kötött megállapodás másként nem rendelkezik – a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés megjelölt napja előtt a Szolgáltató bankszámlájára átutalni oly módon, hogy az adott összeget az érkezés napjáig a Szolgáltató bankszámláján jóváírják vagy az átutalást a Vendég a számlavezető pénzintézete által kiadott, az átutalás megtörténtét igazoló visszavonhatatlan nyilatkozattal igazolja.
 Az egyéni szobafoglalás garantálása előlegfizetéssel lehetséges.
 Egyéb fizetési módok a helyszínen: OTP, K&H, MKB Széchenyi Pihenőkártya, Szolgáltató által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.
 A szerződés teljesítésének elutasítása, a szolgáltatási kötelezettség megszűnése
A Szolgáltató jogosult az elszállásolási-ellátási Szerződést azonnali hatállyal felmondani, így a szolgáltatások nyújtását megtagadni, ha:
- a Vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésre bocsátott szobát, illetve a létesítményt;
- a Vendég a szobáját a bejelentkezéskor a távozás napjaként feltüntetett napon 10.30 óráig nem üríti ki és a tartózkodás meghosszabbításához a Szolgáltató előzetesen nem járult hozzá;
- a Vendég a szálláshely biztonságával, rendjével, annak alkalmazottaival kifogásolhatóan, durván viselkedik, alkohol, vagy drogok befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan viselkedést tanúsít;
- a Vendég fertőző betegségben szenved;
- a Szerződő fél nem teljesíti a Szerződésben meghatározott előlegfizetési kötelezettségét a meghatározott időpontig;
Amennyiben a felek közötti Szerződés „vis major” okokból nem teljesül, a szerződés megszűnik.

Idegenforgalmi adó (IFA)

220 HUF / fő/éj
Az idegenforgalmi adó (IFA) 18 éves kor felett fizetendő.

Csomagajánlatok

Programlehetőségek

Mecsextrém Park

Dél-Dunántúl, Baranya megye
Pécs-Árpádtető

Telefon: +36 72/508-223 E-mail: info@mecsextrem.hu Információ: http://www.mecsextrem.hu/

Részletek

Szobák

Megtekintés Google Térképen
GPS: 46.170244, 18.324167

Telefon: +36 72/508-269
Mobil:
Fax:
E-mail: turizmus@mecsekerdo.hu
Web: http://www.mecsekerdo.hu/kovesteto-vendeghaz

 

Rendezvények

Mecsekerdő Zrt.

Dél-Dunántúl, Baranya megye, 7623 Pécs, Rét utca 8.

Részletek