Pazsagi Turistaház

Turistaszállás

Észak-Magyarország, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
3414 Bükkzsérc, Pazsag külterület 0191 hrsz.

EGERERDŐ Erdészeti Zrt.

 • Bababarát szállás
 • Ingyenes parkoló

Szobák száma: 6+2 | Férőhelyek száma: 40

4 500 huf

fő/éj -től

Erdei kényelemet biztosítunk a Bükk szívében található Pazsagi Turistaházban, távol a város zajától.

Érkezés napja: Válasszon - Távozás napja: Válasszon

Információ

A Pazsagi Turistaház új életre kelt. A 2017-ben átadott új főépület magában ötvözi az erdei turistaház egyszerűségét, illetve az elegáns forma- és színvilágot. Az  egyedi fa berendezések, elegáns burkolatok olyan körülményt biztosítanak, amiben a megfáradt vándor szinte luxus erdei körülmények között érezheti magát.

A házba belépve egy tágas előtérbe érkezünk, ahol kandalló melege csalogat egyre beljebb.

A ház földszintjén hat szoba található, mely három és négyágyas berendezésű. Mind jól felszerelt, különálló fürdőszobával rendelkezik, ahol a csapokból a helyi forrás vize folyik. A szobák ára 6500 Ft/fő felnőttek részére, 5200 Ft/fő 4-14 év közötti gyermekek részére, ingyenes a 4 év alattiaknak.

Nagyobb társaságok részére kifejezetten alkalmas az emeleti tágas matracszállásunk, mivel itt egy térben 12 fő szállhat meg, melyhez 2 külön fürdőszoba tartozik. A matracszállás ára 4500 Ft/fő felnőttek részére, 3600 Ft/fő 4-14 év közötti gyermekek részére és ingyenes a 4 év alattiaknak.

A szálláshoz külön ellátást nem biztosítunk, viszont az otthonról hozott vagy a helyben megvásárolható ételek melegítésére az alagsorban található, jól felszerelt melegítő konyha alkalmas. 

A konyha mellett közvetlen egy 45 fő befogadására alkalmas terem található, ahol étkezésen kívül csoportos összejövetelek is szervezhetők. A nagy terem melegét a központi fűtésen kívül egy gyönyörű cserépkályha biztosítja.  

A új főépület mellett egy parasztház jellegű kisház található. Két szobával, közös fürdőszobával és konyhával. A házban hatan tudnak egyszerre éjszakázni. A fűtést  és a melegvizet cserépkályha biztosítja. Itt a szállás ára 5500 Ft/fő felnőttek részére, 4400 Ft/fő 4-14 év közötti gyermekek részére és ingyenes 0-4 éves korig.

Tágas, füves udvarán bográcsozó hellyel, asztalokkal, padokkal felszerelt. 

Az udvaron személyautók parkolására van lehetőség.  

 

További szolgáltatások

 • Túrázás
 • Helyi ételek
 • Étterem a közelben
 • Kandalló
 • Bográcshely, nyársalási lehetőség
 • Konyhahasználat
 • Szabadtéri parkolóhely
 • Szabadtéri buszparkoló

Házirend

Általános

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda Egererdő Zrt. felelősséget nem vállal! A 18 év alatti gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, tanáraik, óvónőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani! A vadászati tevékenység miatt kérjük vendégeinket, hogy sötétedéstől napfelkeltéig a turistaház területén belül tartózkodjanak

Természetvédelem

A turistaház a Bükki Nemzeti Park területen található, ezért kérjük, hogy a természetvédelmi szabályokat tartsák be, óvják a természetet! Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be. Ha ez mégis elkerülhetetlen, akkor erről a gondnokot értesíteni kell.

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakó hely környéke, valamint a ház melletti dohányzásra kijelölt hely. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a területekre korlátozni, továbbá hamutartót használni a tisztaság és a tűzeset elkerülése érdekében!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos! Általános tűzgyújtási tilalom idején a kijelölt tűzrakó helyen sem lehet tüzet gyújtani!

A kert, az udvar és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni!

Háziállatok

A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be. Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a ház területén hagyott állatok ne kóboroljanak el, valamint a virágokban, a kertben és a fákban ne tegyenek kárt!

Parkolás

Autók parkolására az épület melletti tér használható. Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy minden egyes autó (köztük a szomszéd épületben lakók) szabad mozgása biztosított legyen!

Berendezési tárgyak

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, (képeket, trófeákat stb.) kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac stb.) a házból kivinni tilos!

Takarítás, mosás

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságára.

Szemét elhelyezése

A műanyag hulladékot szelektíven gyűjtjük. Ezeket a megfelelő gyűjtőbe szíveskedjenek rakni! Az egyéb szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges.

Fűtés

A vendégház központi- és cserépkályha fűtéssel rendelkezik, a fűtést a gondnok biztosítja.

Amennyiben a vendég a favágás során megsérül, azért felelősséget nem vállalunk.

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használni. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat! A konyhai eszközöket kérjük ne vigyék haza! A főzéshez a vendégek gáztűzhelyet használhatnak. A mosogatógép a gondnokkal történő egyeztetés után használható! Távozás előtt a használatban lévő edényeket tisztán kérjük a helyére visszatenni, a hűtőszekrényben lévő élelmiszert elvinni szíveskedjenek!

Kert, udvar

A kertet, az udvart a gondnok gondozza. Ügyeljenek a növények épségére, a környezet tisztaságára. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégnek a hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a gondnoknak haladéktalanul jelezni.

Bejelentkezés

A várható érkezésről a gondnokkal minden esetben egyeztetni szükséges. Az érkezés napján a szobát a vendégeink 14:00 órától foglalhatják el.

Kijelentkezés

A kijelentkezés napján 10:00 óráig kötelesek elhagyni a szobát.

Beszélt nyelvek
 • magyar
 • német
Fizetési lehetőségek a helyszínen
 • Készpénz
 • Átutalás
Lemondási feltételek

Lemondási kötbér összege: érkezést megelőző 14. napig az előleg teljes összegét visszaküldjük, 14-7 napig az összeg 50 %-át, az érkezést megelőző 7. napon belül már nem tudunk előleget viasszaadni. 

 

Idegenforgalmi adó (IFA)

100 HUF / fő/éj
Az idegenforgalmi adó (IFA) 18 éves kor felett fizetendő.

Egyéb információk

10 fő alatt nem foglalható a szállás.

Az elektromos készülékek használatát kérjük minimalizálni, mert a házat aggregátorral és akkutelepekkel működtetjük.

Természetjáró Kártya kedvezmény: A kártyatulajdonos személyt illeti meg, a szálláshely árából 20% kedvezményt biztosítunk.

Általános segélyhívó: 112

Mentők: 104

Tűzoltók: 105

Rendőrség: 107

Orvosi ügyelet:

Felnőtt és gyermek orvosi ügyelet, Eger

3300 Eger, Szálloda u. 2.

tel.: +36 (36) 314 104

Gyógyszertár:

Főnix Patika

3324 Felsőtárkány, Rákóczi Ferenc u. 55.

tel.: +36 (36) 434-198

Gondnok:

Kissné Lénárt Zsófia

tel.: +36 (70) 527-21-44

e-mail: pazsag@egererdo.hu

 

Csomagajánlatok

Programlehetőségek

EGERERDŐ Zrt. Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút

Észak-Magyarország, Heves megye
3324 Felsőtárkány, Ifjúság u. 31.

Tegye színesebbé az egri pihenését egy kisvasutas kirándulással!

Részletek

Szobák

Megtekintés Google Térképen
GPS: 48.032177, 20.510624

Telefon:
Mobil: +36(70)52-72-144
Fax:
E-mail: pazsag@egererdo.hu
Web: http://www.egererdo.hu

 

Rendezvények

EGERERDŐ Erdészeti Zrt.

Észak-Magyarország, Heves megye, 3300 Eger, Kossuth utca 18.

Részletek