SALGÓI KULCSOSHÁZ ÉS NOMÁD TÁBORHELY

Sátorozó hely

Észak-Magyarország, Nógrád megye
3109 Salgótarján-Salgóbánya, Törökvész utca 1

Ipoly Erdő Zrt.

Szobák száma: 4 | Férőhelyek száma: 18

4 200 huf

fő/éj -től

A salgói vár alatt lévő szálláshely.

Érkezés napja: Válasszon - Távozás napja: Válasszon

Információ

Salgótarján-Salgóbánya csendes utcájában, a Salgóbányai Erdészház melletti telken lévő épületben 16+2 fő részére kínálunk új szálláshelyet, további 28 főig táborozási lehetőséget.

A szálláshely a salgói várhoz és a Boszorkánykőhöz vezető út mentén helyezkedik el, néhány percnyi gyaloglással pedig a Medves-fennsík, majd onnan további látnivalók elérhetők.

A szálláshely kapacitása: 4 szoba, 18 férőhely, továbbá 28 férőhelyes nomád táborhely.

Földszinten egy szoba 2 db ággyal és egy kihúzható, kétszemélyes kanapéval, valamint egy fürdőszoba, továbbá közösségi tér-melegítőkonyha található. Az emeleten további 3 szoba emeletes ágyakkal és 2 db fürdőszoba van.

Egyéni foglalás esetén a szállóvendégnek vállalnia szükséges együtt tartózkodást más, idegen vendégekkel. Amennyiben kizárólagosan szeretné a házat használni, ezt az opciót a teljes házra vonatkozó szállásdíj megfizetése mellett tudjuk biztosítani.

Ajánlatkérés, foglalás céljából kérjük keresse közvetlenül a gondnokot, a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken. Részletes és hivatalos árjegyzék a www.erdeihazak.hu oldalon találhatók. Ezen a honlapon tájékoztatási jelleggel vannak az árak feltüntetve.

Salgótarján-Salgóbánya csendes utcájában, a Salgóbányai Erdészház melletti telken lévő épületben 16+2 fő részére kínálunk új szálláshelyet, további 28 főig táborozási lehetőséget.

A szálláshely a salgói várhoz és a Boszorkánykőhöz vezető út mentén helyezkedik el, néhány percnyi gyaloglással pedig a Medves-fennsík, majd onnan további látnivalók elérhetők.

A szálláshely kapacitása: 4 szoba, 18 férőhely, továbbá 28 férőhelyes nomád táborhely.

Földszinten egy szoba 2 db ággyal és egy kihúzható, kétszemélyes kanapéval, valamint egy fürdőszoba, továbbá közösségi tér-melegítőkonyha található. Az emeleten további 3 szoba emeletes ágyakkal és 2 db fürdőszoba van.

Egyéni foglalás esetén a szállóvendégnek vállalnia szükséges együtt tartózkodást más, idegen vendégekkel. Amennyiben kizárólagosan szeretné a házat használni, ezt az opciót a teljes házra vonatkozó szállásdíj megfizetése mellett tudjuk biztosítani.

Ajánlatkérés, foglalás céljából kérjük keresse közvetlenül a gondnokot, a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.

További szolgáltatások

Házirend

Általános

HÁZIREND

Salgói Kulcsosház és Nomád Táborhely

a 173/2003. (X. 28.) nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatásról szóló kormányrendelet 12. §-ának megfelelően

 

12. § (1) A házirend a szálláshely rendeltetésszerű üzemelése időszakában a vendégre vonatkozó szabályok gyűjteménye.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Vendégház használatba vételével Ön elismeri és elfogadja a házirendet, valamint kötelezettséget vállal az abban leírtak betartására és felelősséget vállal a Házirend be nem tartása miatt okozott kárért.

 1. A szálláshely szolgáltatásai az árjegyzék szerint, a nyitva tartási időben, illetve rendezvény esetén annak időtartama alatt vehetők igénybe.
 2. A szálláshely teljes területén elhelyezett berendezési és felszerelési tárgyakért, rendeltetésüknek megfelelő használatukért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.
 3. A szálláshely bel-és külterületén található berendezést átrendezni, a tárgyakat egyik helységből a másikba áttenni, illetve az egyéb felszereléseket (pl. törülköző) a szálláshely területéről kivinni tilos!
 4. A szálláshely bel-és külterületeinek a tisztaságáért a tartózkodási idő alatt Vendégeink felelősek, használat után kérjük, hagyják olyan állapotban, ahogyan szívesen találnák! A Vendégek által termelt szemetet, hulladékot a Vendégek kötelesek a szemetesbe helyezni. Kérjük, a szemetet kizárólag az erre a célra rendszeresített szemétgyűjtőkbe dobják, úgy, hogy abban szemeteszsák is el legyen helyezve.
 5. A WC-be semmilyen hulladékot sem szabad bedobni.
 6. Kérjük Vendégeinket, hogy takarékosan és biztonságosan használják létesítményeinket. Használat után és a helyiség elhagyásakor minden esetben kapcsolják le a világítást, elektromos fogyasztókat, zárják el a csapokat, illetve ne hagyják nyitva az ablakokat, ajtókat.
 7. Az egyes eszközök mellet esetlegesen kihelyezett további, részletes használati és biztonsági utasításokat mindenkor be kell tartani az adott eszköz használata során.
 8. A szálláshely teljes területén szigorúan TILOS A DOHÁNYZÁS!
 9. Tüzet rakni kizárólag a kijelölt helyeken szabad!
 10. Itt létük során kérjük, legyenek tekintettel többi Vendégünk pihenésére, nyugalmára! Tartózkodjanak a rendbontástól, mások testi épségét ne veszélyeztessék. Nem engedélyezett a szálláshely teljes területére bevinni mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, könnyen gyúlékony anyagot és robbanó anyagot, illetve olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van, valamint az Gondnok beleegyezése nélkül olyan készüléket, ami étel elkészítésére szolgál (pl. főzőlap), vagy más elektromos készüléket (ventilátor és hasonló).
 11. Amennyiben bármely eszköz meghibásodott, megrongálódott, a Vendég köteles arról a Gondnokot haladéktalanul értesíteni!
 12. A személyes tárgyakért, értékekért (pl. mobiltelefon, laptop, pénztárca stb.) anyagi felelősséget nem tudunk vállalni, azok biztonságáról kérjük, hogy Vendégeink maguk gondoskodjanak.
 13. A szálláshely területére állatot bevinni TILOS!
 14. A Házirend és az Üzemeltetési utasítás be nem tartásából eredő károkért, sérülésekért a felelősség a Vendéget terheli. Az gondnok semmilyen felelősséget nem vállal a szálláshelyen felejtett tárgyakért. 18 év alatti személyek csak a 18. életévét betöltött személy kíséretében tartózkodhatnak a szálláshelyen.
 15. Érkezés előtt a Vendégnek a gondnokkal a szálláshely közzétett telefonszámán vagy e-mail címén kell egyeztetni a kulcsok átvételéről, valamint távozáskor a visszaadásáról.
 16. A szállóvendégek az érkezés napján 14.00 órától foglalhatják el a szálláshelyet, a távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyniuk azt. Az ettől eltérő időpontokat a Vendégnek előre egyeztetnie kell a gondnokkal.
 17. Érkezéskor a Szállóvendég köteles a Gondnoknak átadni/bemutatni a bejelentkezéshez szükséges dokumentumokat (személyi igazolvány, jelentkezési lap, voucher). A bejelentkezési dokumentálást követően a Gondnok köteles a személyes iratokat visszaadni.
 18. A Szállóvendég a bejelentkezést követően foglalhatja el a szálláshelyet.
 19. A Szállóvendég a szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat érkezéskor azonnal jelezni köteles a gondnoknak, aki a helyzettől függően és a lehetőségekhez mérten orvosolja a problémát.
 20. A házba nem szabad sáros, koszos lábbelivel belépni, azt belépés előtt meg kell tisztítani és az előtérben kell hagyni. Váltócipőről, papucsról a Vendégeknek kell gondoskodniuk.
 1. Az ágyakat csak cipő nélkül szabad használni. A matracok és ágyneműk tisztaságára ügyelni kell.
 2. Az ágyakon TILOS ugrálni, egyik ágyról a másikra átmászni.
 3. A konyhahasználat után az edényeket a Vendégeknek kell elmosogatniuk és arra a helyre visszatenniük, ahonnan elővették. A konyharész használat utáni takarításáról a Vendégeknek kell gondoskodniuk.
 4. A tűzhelyet felügyelet nélkül hagyni tilos.
 5. A szálláshelyen a bejelentkezett Szállóvendégeken kívül senki sem tartózkodhat!
 6. Amennyiben a Szállásadó tudta nélkül, több ágy, ágynemű került használatra, mint amennyi az érkező vendégek számának megfelelően biztosítva lett, akkor távozáskor a foglaló Vendég köteles megfizetni a további igénybevételnek megfelelő összegű szállásdíjat.
 7. Elutazáskor a hűtőszekrényt kiürített állapotban kell hagyni.
 8. Szállóvendégek távozásakor a gondnok ellenőrzi az igénybe vett helyiségeket.

Segélyhívószámok, orvosi ellátás:

112 általános segélyhívószám:

egységes európai segélyhívószám, amely rendelkezésre áll és ingyenesen hívható mind vezetékes, mind mobiltelefonról

104 Mentők

105 Tűzoltóság

107 Rendőrség

 

Szent Lázár Megyei Kórház: 3100. Salgótarján, Füleki út 54 - 56.

Központi telefon: +36 32/522-000

Sürgősségi Betegellátó osztály: C épület Alagsorában

 

Központi ügyeleti ellátás a kórházban: +36 32/310-104

hétköznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek) délután 16:00 - 08:00-ig,

hétvégén (szombat, vasárnap) 00:00 → 24:00 érhető el a betegek számára.

 

Köszönjük, hogy a házirendet elolvasta és az abban foglaltakat betartja!

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!

 

ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁS

 

Salgói Kulcsosház és Nomád Táborhely

a 173/2003. (X. 28.) nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatásról

szóló kormányrendelet 13. §-ának megfelelően

 

13. § (1) Az üzemeltetési utasítás az állandó felügyelet nélkül üzemelő szálláshelynél a távollévő szolgáltató miatt a vendégre háruló többletkötelezettségeket tartalmazza egységes dokumentumba foglalva.

1. A vízellátással kapcsolatos teendők:

A használat során takarékoskodni kell a vízzel. Minél kevesebb vizet használva érdemes zuhanyozni, fölöslegesen nem szabad folyatni a csapokat. Használat után és a helyiség elhagyásakor minden esetben zárják el a csapokat.

2. A világítással kapcsolatos teendők:

Használat után és a helyiség elhagyásakor minden esetben kapcsolják le a világítást, elektromos fogyasztókat.

Meghibásodás esetén értesíteni kell a gondnokot

Az épületben lévő világításon kívül csak a vendégek által hozott elemlámpa, fejlámpa használható. Gyertya, mécses, petróleumlámpa és egyéb nyílt lánggal működő világítás használata szigorúan TILOS!

3. A fűtéssel és fahasználattal kapcsolatos teendők:

A fűtéshez és a kültéri tűzrakóhelyen történő ételkészítéshez szükséges fát a szálláshely biztosítja.

4. Konyhai eszközök használata:

A konyharész igénybevételére vonatkozó szándékot a Vendégnek előre jeleznie kell a gondnok felé.

A konyhai eszközöket rendeltetésszerűen kell használni.

A konyhahasználat után az edényeket a Vendégeknek kell elmosogatniuk és arra a helyre visszatenniük, ahonnan elővették.

A tűzhelyt felügyelet nélkül hagyni nem szabad és használat után minden elektromos készüléket ki kell kapcsolni.

5. A hulladékot minden esetben gyűjteni kell. A Vendégek által termelt szemetet, hulladékot a Vendégek kötelesek a kihelyezett szemetesbe tenni. Kérjük, a szemetet kizárólag az erre a célra rendszeresített szemétgyűjtőkbe dobják, úgy, hogy abban szemeteszsák is el legyen helyezve.

A WC-be semmilyen hulladékot sem szabad bedobni.

6. Takarítás:

A takarítási feladatokat a gondok végzi el, azonban a konyharész használat utáni takarításáról a Vendégeknek kell gondoskodniuk. A Vendégeknek oda kell figyelniük az általános tisztaságra. Pl. sáros cipővel ne lépjenek az épületbe, a wc-ben, fürdőben víz ne álljon, eldobott szemét ne legyen, stb. Ennek az általános takarítási feladatoknak az elvégzésére seprű, lapát, felmosó szett a Vendégek rendelkezésére áll.

7. Teendők az épület elhagyásakor:

Távozáskor minden épület ajtaját és ablakát be kell zárni, s a kulcsot gondnokkal történt telefonos egyeztetésnek megfelelően kell kezelni.

8. Vészhelyzet esetén szükséges intézkedések:

Az épületen belül keletkező füst esetén meg kell győződni, hogy nem keletkezett tűz, majd ki kell nyitni az ablakokat, ajtókat és el kell hagyni az épületet, amíg az kiszellőzik. Nem a tűzhelyekben keletkezett tűz esetén azonnal el kell hagyni az épületeket, továbbá a gondnokot értesíteni és a tűzoltókat a 105-ös telefonszámon hívni kell.

Személyi sérülés, vagyoni kár esetén a 112 segélyhívószámot, a mentőket (104) és (amennyiben nincs jelen) a gondnokot kell telefonon hívni.

Bejelentkezés

A szálláshelyet 14 órától tudják elfoglalni, előzetes egyeztetett időpontban.

 

Kijelentkezés

A szálláshelyet 10 óráig kérjük elhagyni.

 

Lemondási feltételek

-          az érkezés időpontja előtt 20-30 napon belül történő visszamondás esetén a teljes szállásdíj 10 %-a fizetendő

-          érkezés időpontja előtt 20 napon belül történő visszamondás esetén a teljes szállásdíj 30 %-a fizetendő

-          a megérkezés napján történő lemondás, illetve meg nem érkezés esetén a teljes szállásdíj összege fizetendő

Idegenforgalmi adó (IFA)

200 HUF / fő/éj
Az idegenforgalmi adó (IFA) 18 éves kor felett fizetendő.

Csomagajánlatok

Szobák

Megtekintés Google Térképen
GPS: 48.143797, 19.856772

Telefon:
Mobil: +36 20 247 1390
Fax:
E-mail: handofanni@ipolyerdo.hu
Web: http://http://www.erdeihazak.hu/bakancsszallasok/salgo

Rendezvények

Vadászat a Börzsönyben és a Cserhátban

Vadászati lehetőség az Ipoly Erdő Zrt. területén.

Részletek Ajánlatkérés

Ipoly Erdő Zrt.

Észak-Magyarország, Nógrád megye, 2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky utca 10.

Részletek