Szakonyfalui Vendégház

Vendégház, apartman

Nyugat-Dunántúl, Vas megye
9983 Szakonyfalu, hrsz 083/2

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

 • WiFi
 • Ingyenes parkoló

Szobák száma: 4 | Férőhelyek száma: 9

5 000 huf

fő/éj -től

A Vendégház Magyarország legnyugatibb pontján, a Hármashatárhoz - magyar-szlovén-osztrák - közel, a szakonyfalui erdőtömb mélyén található.

Érkezés napja: Válasszon - Távozás napja: Válasszon

Információ

Az épület korábban egy kerületvezető erdész szolgálati lakása volt, majd időszakos használatban volt fiatal erdőmérnökök ideiglenes elszállásolására. Az idő során a ház műszaki állapota erősen leromlott és korszerűtlenné vált. Felújítása és bővítése a Szombathelyi Erdészeti Zrt. közjóléti programjának keretében történt meg.

2013- ban a mintegy 46 Millió Forintos beruházás keretében a ház teljes felújítására sor került. A belső átalakításon, bővítésen túl többek között új tető, új korszerű gépészet, és új villamos rendszer került megvalósításra. A homlokzat hőszigetelést kapott. A külső környezet rendbetétele (kerítés, parkosítás, külső szennyvíz) és az épület belső bútorozása is megvalósult.

A vendégházban 9 fő részére tudunk szállást biztosítani. A kétszintes épület alsó szintjén a kor igényeit kielégítő konyha, egy 14 fő étkeztetésére alkalmas társalgó, valamint két darab kétágyas vendégszoba található közös fürdőszobával és mellékhelyiséggel. Az emeleten is van két saját fürdőszobával rendelkező vendégszoba, melyek közül az egyik háromágyas, a másik pedig két fő elszállásolására alkalmas, és terasz tartozik hozzá.

A ház körüli fenyvesek és lomberdők fokozottan védett természetvédelmi területen állnak, kitűnő gyalogtúrára alkalmasak. Számtalan növény- és állatritkasággal találkozhatnak az ide látogatók. A háztól pár kilométerre folyó Rábán - amely itt még határfolyó - a kenutúrákat szeretők élményeket szerezhetnek. A közeli Szlovéniába és Ausztriába is át lehet látogatni.
A Szakonyfalui Vendégház vadászvendégeinken túl családoknak vagy kisebb baráti - szakmai csoportoknak nyújt csendes, jó levegőjű és nyugodt pihenési lehetőséget.

 

További szolgáltatások

 • Túrázás
 • Televízió
 • Bográcshely, nyársalási lehetőség
 • Kerékpárbérlés

Házirend

Általános

 1. Az étkezőből poharat, tányért, evőeszközt, ételt, italt a szobába felvinni tilos!
 2. Vendégeink a vadászházi szolgáltatások igénybevétele esetén, a vadászház közös helyiségeiben, csak a vadászházban felszolgált ételt és italt fogyaszthatják.
 1. A vadászház szobáiban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos.
 2. A vadászház összes szobája, valamint az étkező nem dohányzó! Kérem, a dohányosok csak az arra kijelölt helyeken gyújtsanak rá!
 3. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a szobákban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért nem vállal felelősséget.
 4. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják.
 5. Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: plédet, töröközőt, stb.) a vadászházból kivinni tilos!
 6. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a gondnoknak haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.
 7. Gondatlanságból, vagy szándékosan okozott kárt a Szombathelyi Erdészeti Zrt. az okozóval, teljes mértékben megtérítteti.

Bejelentkezés

Vendégeink részére a szobákat, érkezési napon 16:00 órától tudjuk biztosítani.

Kijelentkezés

Távozási napon a szobát 10:00 óráig, kérjük elhagyni.

Beszélt nyelvek
 • magyar
 • angol
 • német
Lemondási feltételek

Minden egyéni vagy csoportos szobafoglalás kötbérmentesen írásban (e-mailben, faxon vagy levélben) lemondható, az érkezés előtt 4 nappal.

Csomagajánlatok

Szobák

Megtekintés Google Térképen
GPS: 46.913611, 16.228333

Telefon: +36-94/514-000
Mobil:
Fax: +36-94/329-973
E-mail: titkarsag@szherdeszet.hu
Web: http://www.szherdeszet.hu

Rendezvények

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Nyugat-Dunántúl, Vas megye, 9700 Szombathely, Saághy István utca 15.

Részletek